Fiica Elenei Gheorghe a împlinit 3 ani! Ce mesaj emoţionant a transmis cântăreaţa: "O minune de fată"

15 iulie 2020   Vedete

E sărbătoarea în casa Elenei Gheorghe! Fiica cântăreţei a împlinit 3 ani şi cu această ocazie mama ei şi-a amintit de un moment special, înainte de a rămâne însărcinată. A povestit tot fanilor!

Mezina familiei are deja 3 ani. Amelie Nicole a venit pe lume în 2017 şi a bucurat inimile tuturor. Elena Gheorghe a transmis un mesaj emoţionant de ziua fiicei sale în mediul online: 

"Cu 2 zile înainte să rămân însărcinată am văzut o stea căzătoare, a fost pentru prima oară când am văzut aşa ceva şi mi-am pus dorinţa: Da-mi Doamne o minune de faţă!Aşa s-a întâmplat, în 9 luni adică pe 15 iulie 2017 a venit pe această lume cu multe daruri minunate, iubirea noastră Amelie Nicole. Astăzi de ziua ei îi dorim sănătate şi înţelepciune! Dorinţele spuse din suflet sunt auzite şi se împlinesc! La mulţi ani, steluţa noastră!"

Să nu vă gândiţi că Amelie este cea mai cuminte din familie, dimpotrivă, ea face cele mai multe trăznăi. Elena Gheorghe a filmat-o când folosea o ustensilă de bucătărie pentru a-şi ondula părul: 

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe