Fiica Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov a împlinit 2 ani! Ce petrecere fabuloasă i-au organizat părinţii şi cât de mult a crescut Eva Maria

21 septembrie 2020   Vedete

Ce rapid trece timpul! Iată că s-au împlinit doi ani de când a devenit mmă, doi ani de când i s-a schimbat complet viaţa! Elena Udrea şi-a sărbătorit fiica, pe Eva Maria. Micuţa a radiat de fericire la petrecerea sa!

În urmă cu doi ani, pe 20 septembrie, în Costa Rica, Elena Udrea a născut o fetiţă, cu puţin timp înainte de termen. Avea emoţii mari, era într-o ţară străină, dar micuţa a primit 10 la naştere. Ea declara pe atunci că micuţa se simţea foarte bine, era perfect sănătoasă. Eva Maria este numele micuţei. 

De atunci a trecut timpul rapid, Elena Udrea s-a întors în România, e fericită alături de fiica şi de tatăl micuţei, de Adrian Alexandrov. Au o casă în apropiere de Bucureşti, stau des în natură. Iată că acum toată familia a avut motiv e sărbătoare. Eva Maria a împlinit doi ani aşa că a fost organizată o petrecere de zile mari în cinstea ei. Pe un domeniu privat, într-o locaţie în aer liber, Eva Maria ş părinţii ei celebri şi-au aşteptat invitaţii, numai unul şi unul. 

Cine a furat toate privirile? Sărbătorita şi mama ei. Micuţa a purtat o rochie Dolce & Gabanna, sandale de la aceelaşi brand, la fel şi mama ei. Amândouă s-au asortat din cap până în picioare. Ţinuta micuţei ar fi costat aproximativ 550 de euro, iar a Elenei Udrea peste 4000 de euro. 

Pe Facebook, Elena Udrea a postat câteva imagini şi un mesaj: 

"LA MULŢI ANI, MINUNEA DIN VIAŢă MEA! Îţi mulţumesc pentru că m-ai ales pe mine şi îi mulţumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus! Îţi doresc să creşti sănătoasă şi fericită! Mami şi Tati te iubesc şi îţi sunt alături în fiecare clipă! #evamariaamordemivida"

La petrecere a fost invitată şi Elena Băsescu. Nu a mers singură, ci însoţită de cei trei copii ai săi. Cât s-au distrat micuţii!

Elena Udrea e mult mai sensibilă de când a devenit mamă

În urmă cu aproximativ zece luni de zile, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Elena Udrea a mărturisit că a devenit mult mai sensibilă după ce a născut. „Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar naşterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl creşti tu, când e acolo şi vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăieşti asta nu poţi înţelege”.

Foto: Facebook

Mai multe