Fiica lui Andi Vasluianu a împlinit 6 ani şi a mers la concertul lui Ed Sheeran FOTO

4 iulie 2019   Vedete

Asta da imagine. Adică una în care Andi Vasluianu îşi duce fiica la primul concert al unui artist internaţional, fie el şi unul din new wave.

În ciuda numelui greu pe care-l are în cinematografia românească, Andi Vasluianu se dovedeşte a fi un tătic "în trend". Adică unul care, pe lângă preocupările sale actoriceşti, este la curent şi cu artiştii pe care îi urmăreşte, de pildă, fiica sa, Maia.

Fetiţa tocmai a împlinit vârsta de 6 ani şi se află la primele pasiuni muzicale. Printre ele se află, din câte se pare, şi Ed Sheeran, de la concertul căruia n-a vrut sub niciun chip să lipsească. Şi, uite-aşa, a ajuns şi Andi Vasluianu în tribunele concertului artistului, susţinut ieri seară la Bucureşti.

"Generaţia Ed Sheeran. Încă o primă dată", a notat actorul pe contul său de socializare, în preambulul concertului l-a care a fost dus de mână de fetiţa lui.

Andi Vasluianu şi soţia sa, Laura Fierascu, mai au acasă un băieţel, pe Toma, care-l supune altor experimente.

"Curiozitatea, înţelepciunea cu care ne priveşte în fiecare zi de când a venit pe lume mă fascinează, am senzaţia că ştie ceva ce noi nu ştim. 

Am crezut ca am învaţat de la Maia destul, dar

", spune el despre Toma, băieţelul născut în urmă cu un an şi jumătate.

Mai multe