Fiica lui Cabral şi a Luanei Ibacka a împlinit 18 ani. Cum arată Inoke acum şi ce mesaj a primit din partea tatălui său

30 septembrie 2020   Vedete

Rapid a trecut timpul, după cum a văzut şi Cabral. Fiica sa şi a Luanei Ibacka a împlinit 18 ani. Inoke a crescut mult, e frumoasă, îşi moşteneşte ambii părinţi!

Cabral nu apare des în emisiuni televizate, în afară de cea pe care o prezintă la Pro TV, este foarte discret când vine vorba de familia sa, mai ales de copiii săi. Iată că acum, cu sinceritate, a dezvăluit tot ce simte despre Inoke Ibacka, fiica lui cea mare. Este copilul pe care îl are din mariajul cu Luana Ibacka. 

Inoke a împlinit 18 ani şi a primit un mesaj de suflet din partea părintelui său: 

"Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s. Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viaţă. Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău. Au trecut 18 ani. Cu regrete că aş fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulţumirea că ce am ştiut a face cum trebuie, deşi nu a fost varianta uşoară… am ştiut. Acum… doar aşteptarea de a vedea dacă am avut dreptate.", a transmis el pe blogul său.  

În plus, Cabral a dezvăluit ce îi doreşte fiicei cel mai mult: să fie fericită!

"Au trecut 18 ani de când a venit în viaţa mea şi am văzut-o crescând şi înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleaşcă. S-a făcut mare pitica. Şi nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deşteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită.".

Priviţi în galeria foto cât de frumoasă e Inoke Ibacka. 

Foto: Facebook

Mai multe