Fiul Danei Rogoz a început şcoala. Cum a trăit actriţa acest moment

11 septembrie 2020   Vedete

În timp ce tot mai multe vedete se tem să îşi mai trimită copiii la şcoală, Dana Rogoz a trăit cu emoţie acest moment. Fiul ei a început şcoala cu câteva zile mai devreme. Vlad este în clasa o.

“Prima zi de şcoală din viaţa lui. Ce zi! Ce momente unice! Şcoala sa a luat hotărârea să organizeze două zile de acomodare pentru clasele pregătitoare, înainte de deschiderea oficială de luni, aşa că azi, încărcaţi cu ghiozdan, rechizite, flori, măşti şi multe emotii, am păşit cu entuziasm într-o nouă etapă a vietii. Mă uitam la el şi ştiam că sunt anumite detalii ale zilei pe care le va ţine minte mulţi ani de acum înainte.

Vlad, dragostea mea, băieţelul meu minunat, eşti pregătit! Tatăl tău şi cu mine te iubim enorm şi suntem extrem de mândri de tine. Nu ai idee ce bucurie ai adus în vieţile noastre şi cum reuşeşti să ne surprinzi zilnic cu felul tău unic de a privi lumea. Sperăm să îţi placă şcoala tot timpul la fel de mult cum ţi-a plăcut în prima zi, să fii curios, creativ si curajos, să crezi în tine şi în visurile tale. Şi să fii convins că noi vom fi mereu alături de tine, cu dragoste infinită”.

Mai multe