Fiul megastarului Jon Bon Jovi este leit tatăl său sex-simbol, la doar 19 ani

6 mai 2022   Vedete

Fiul lui Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi, în vârstă de 19 ani, este leit tatăl său în vârstă de 60 de ani, într-o ședință foto pentru o revistă, acolo unde își arată fizicul musculos.

Fiul model al lui Jon Bon Jovi a apărut pe coperta revistei Man About Town arătând exact ca tatăl său în tinerețe. Cu un fizic ceva mai musculos decât al rockerului, parcă...

Jake Bongiovi, care a semnat recent cu agenția de modelling IMG, a pozat chiar și transpirat, în timp ce exersa abdominali, pentru ședința foto cu pricina.

Jake, care se iubește cu actrița de 18 ani Millie Bobby Brown, a dezvăluit publicației că nu are aspirații muzicale precum celebrul său tată.

„Ceea ce împărtășesc cu tatăl meu este dragostea noastră pentru filme”, a dezvăluit tânărul, care a mărturisit că s-a mutat la Londra, în încercarea de a-și face un nume în actorie.

Jon Bon Jovi mai are, pe lângă Jake, alți trei copii cu soția sa, Dorothea Hurley, în vârstă de 60 de ani: o fiică Stephanie, de 28 de ani, și fiii Jesse, de 25 de ani și Romeo, de 16 ani.

Rokerul formației cu același nume și soția sa s-a cunoscut inițial în 1980, în timp ce amândoi urmau liceul în New Jersey, și și-au întemeiat o familie puțin mai târziu, în anul 1989.

Foto: Instagram

Mai multe