Florin Ristei şi Naomi Hedman, iubita lui, împreună la TV. În ce emisiune apar, după X Factor

22 decembrie 2020   Vedete

Zilele speciale sunt sărbătorite cu programe speciale, astfel cã de Crăciun, Antena 1 a pregătit surprize pentru telespectatori. La TV vedem cupluri noi, unele care nu au mai apărut până acum şi aici facem referire la Florin Ristei şi iubita lui, Naomi Hedman. 

Gaşca de la Neatza cu Răzvan şi Dani va sărbători zilele speciale în platoul ce le-a devenit ca o a doua casă, încă de la prima oră a dimineţii, alături de telespectatori. În Ajun de Crăciun, de la 08:00, gaşca de la Neatza îl va aştepta pe Moş Crăciun, într-o ediţie specială de sărbătoare. Haioşii matinali vor împărtăşi cu invitaţii lor, dar şi cu telespectatorii, cele mai frumoase amintiri de Crăciun, de la mersul la colindat şi până la sosirea mult aşteptatului Moş. Materiale speciale, live-uri, interviuri în exclusivitate realizate de echipa Neatza, toate se vor regăsi în ediţia de Ajun a matinalului.

În dimineaţa de Crăciun, tot de la 08:00, cadourile se deschid alături de echipa Neatza cu Răzvan şi Dani. „De ceva ani nu le mai considerăm ediţii speciale, ci pur şi simplu ediţii marca Neatza, de Crăciun. Sunt mulţi invitaţi, dar aşa cum ne place să zicem, de ceva timp, mai mult prieteni decât invitaţi, câte un pic pentru fiecare, plus un moment monden pe care îl aşteptau mulţi legat de unul dintre gazdele de la Neatza”, a dezvăluit Răzvan Simion.

Elena Gheorghe, Connect-R împreună cu fetiţa sa, Maia, Nico, trupa Andre şi Azur sunt doar o parte dintre prietenii care se alătură petrecerii din platoul Neatza în prima zi de Crăciun, de la ora 08:00. Pe lângă surprizele muzicale pregătite de aceştia, Florin Ristei şi iubita sa, Naomi Hedman, vor urca din nou împreună pe scenă, a doua oară după prestaţia lor din audiţiile X Factor, şi vor colinda după datina românească. 

Naomi Hedman s-a făcut remarcată într-un reality show. Iubita lui Florin Ristei a creat controverse, ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie

Naomi Hedman a impresionat când a urcat pe scena de la X-Factor, pe Florin Ristei chiar l-a cucerit. Cei doi formează un cuplu. Dar cum a devenit ea celebră? Un reality show a propulsat-o în lumina reflectoarelor. A fost numită "Pantera de la X Factor". Şi prezentatorii, Dani Oţil şi Răzvan Simion, dar şi juraţii au fost impresionaţi de ea de la primul pas pe care l-a făcut pe scenă. Silueta ei de invidiat, culoarea pielii, dar şi zâmbetul o definesc pe Naomi Hedman, artista care acum formează un cuplu cu Florin Ristei. Din păcate, aceasta nu a trecut mai departe în competiţie, nu a convins-o pe Delia şi nu a luat-o în echipa ei.

După eliminare, Florin Ristei a decis să facă primul pas, să se apropie de ea. Au devenit iubiţi şi se gândesc să lanseze împreună chiar şi o piesă. Sunt tineri şi îndrăgostiţi. Artistul a dus-o pe iubită să îi cunoască şi mama! Cu toate acestea, în România, nu se cunosc aşa de multe detalii despre viaţa lui Naomi înainte de X Factor.

Ei bine, aceasta e obişnuită cu lumina reflectoarelor. De ce spunem asta? Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori şi a creat controverse. Şi-a făcut apariţia în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016. Îmbrăcată în ţinute extrem de sexy şi provocatoare, pantera de la X Factor a încercat să îl cucerească pe unul dintre concurenţii. Ce este inedit la această emisiune este că foştii parteneri sunt implicaţi şi ei. Bărbaţii trebuie să aleagă dacă rămân într-o relaţie cu vechile iubiri sau merg mai departe cu noile cuceriri.

Foto: Antena 1

Mai multe