Fostul lui Jlo i-a lăsat un mesaj, după care i-a cerut scuze lui Alex Rodriguez

11 aprilie 2019   Vedete

Jennifer Lopez a fost prinsă într-o situaţie incomodă după ce fostul ei iubit i-a lăsat un comentariu îndrăzneţ la una dintre fotografiile postate în social media, iar actualul iubit, Alex Rodriguez, a simţit nevoia să-l pună la punct.

”Omg” (Doamne, Dumnezeule!”), însoţit de un emoticon îndrăgostit, i-a scris P Diddy lui Jlo în dreptul unei fotografii sexy, pe Instagram, la care Alex Rodriguez a replicat: ”Sunt un norocos”. Evident, schimbul de replici a fost vizibil pentru toţi cei care o urmăresc pe artistă.

Invitată în emisiunea radiofonică ”The Breakfast Club”, Jennifer Lopez şi-a amintit de această întâmplare care datează de acum câteva luni şi e explicat că situaţia nu este tensionată între fostul şi actualul ei iubit şi că primul şi-a cerut scuze pentru comentariu deplasat.

”I-a scris lui Alex imediat după şi şi-a cerut scuze. I-a spus: „ştii, n-am vrut să spun nimic cu aia. Vă respect foarte mult şi mă bucur pentru voi”. Noi am fost împreună acum foarte mulţi ani. Eram practic copii”, a explicat Jennifer Lopez în timpul emisiunii ”The Breakfast club”.

Mai multe