FOTO Dezbrăcaţi şi îndrăgostiţi! Megan Fox şi Machine Gun Kelly au pozat în ipostaze HOT pentru o revistă pentru bărbaţi

11 octombrie 2021   Vedete

Superba actriţă s-a lăsat fotografiată fără haine lângă noul său iubit, rapperul MGK.

N-a fost uşor pentru Machine Gun Kelly s-o cucerească pe vulpiţa Megan Fox! Se pare că, înainte de-a accepta să fie cu acesta, actriţa a întocmit o listă cu argumentele pro şi contra acestei relaţii.

Cert e că nu au putut rezista chimiei dintre ei, izbucnite pe platourile de filmare ale producţiei “Midnight in Switchgrass”, primăvara trecută, la puţin timp după ce Megan divorţase de Brian Austin Green.

“Când l-am întâlnit, am ţtiut instant cî am mai călătorit cu sufletul lui înainte, că e o conexiune ca între sufletele pereche şi că există un scop al întâlnirii noastre. Raţiunea şi logica-mi spuneau: "Asta nu va merge niciodata, îţi dau 101 de motive”, spunea pentru "Who What Wear" cea care, în cele din urmă, a cedat şarmului lui MGK.

Acum, cei doi îşi declară deschis atracţia şi ataşamentul, pozând în cele mai curajoase ipostaze. Ba chiar, Megan şi-a abandonat hainele pentru a-i demonstra noului său iubit până unde este dispusă să meargă ca să-i demonstreze afecţiunea sa.

Instantaneele alb-negru publicate de ediţia britanică a revistei "GQ" sunt pe cât de artistice, pe atât de hot şi scot la iveală latura wild a vulpiţei Megan Fox.

FOTO: pagina oficială, Instagram

Mai multe