FOTO&VIDEO Adrian Daminescu şi Mirabela Dauer au ridicat sala în picioare la concertul Andrei

2 octombrie 2018   Vedete

Îndrăgiţii artişti s-au numărat printre invitaţii speciali ai Andrei la concertul de la Sala Palatului şi au reuşit să emoţioneze întreaga audienţă.

Mirabela Dauer şi Adrian Daminescu au fost două dintre marile surprize ale seriei de concerte "Tradiţional" pe care Andra le-a susţinut cu casa închisă, timp de trei zile consecutiv, pe scena Sălii Palatului.

Pe Mirabela Dauer, Andra a prezentat-o publicului drept Mirabela "de Aur", pentru vocea inconfundabilă şi melodiile pe care le-a dăruit românilor, de-a lungul timpului. Iar publicul a primit-o cu ovaţii.

Chiar dacă apare tot mai rar pe micile ecrane sau în spectacolele publice, Adrian Daminescu şi-a demonstrat din nou valoarea incontestabilă şi vocea incredibilă pe scena Sălii Palatului. Momentul pregătit în duet cu Andra a fost extrem de emoţionant, fiind potenţat şi de instrumentiştii Orchestrei "Fraţilor Advahov“, dar şi de sunetul tulnicelor aduse pe scenă.

Printre artiştii care au răspuns invitaţiei Andrei de a cânta alături de ea în spectacolul "Tradiţional" dedicat Centenarului Marii Unirii s-au aflat: Constantin Enceanu, Steliana Sima, Uddi, Daniel Buzdugan, Mioara Velicu, Aurora şi Săndel Mihai, Lidia Buble, Bodo, Ionuţ Dolănescu, Irina Loghin, Ionuţ Fulea şi Veta Biriş, toţi aceştia fiind acompaniaţi de Orchestra „Fraţilor Advahov“, care a numărat 40 de membri, dar şi de bandul artistei.

Mai multe