FOTO&VIDEO Andrea Bocelli în duet cu fiul său. Uite cât de frumos şi talentat este Matteo!

18 octombrie 2018   Vedete

Marele artist are cui să-i predea ştafeta pe scenă. Matteo Bocelli promite să fie un tenor de acelaşi calibru.

Are 21 de ani, face furori în modelling şi e deja pe lista celor mai hot burlaci din Italia. După ce a devenit imaginea brandului Guess, pozând alături de Jennifer Lopez pentru campania de promovare a colecţiei toamnă-iarnă 2017/2018, Matteo Bocelli a devenit cunoscut în cercul unor staruri precum Bella Hadid, Camila Cabello sau Leonardo DiCaprio.

Fiul lui Andrea Bocelli (60) din prima căsătorie a acestuia cu Enrica Cenzatti nu vrea să rămână, însă, doar o faţă frumoasă. Moştenind talentul incredbil al tatălui său, tânărul studiază la Conservatorul "Luigi Boccherini" din oraşul Lucca şi, după câteva evenimente publice unde şi-a demonstrat calităţile vocale, tatăl său a simţit că a venit momentul să-i crediteze vocea într-un duet pe care l-au lansat de curând împreună.

Piesa "Fall On Me" sună incredibil interpretată de aceşti doi tenori, iar videoclipul surprinde un moment de intimitate artistică, cu cei doi artişti cântând spate în spate la două piane, dar şi crâmpeie de familie, cu imagini personale. Melodia este deja inclusă pe noul album al celebrului artist pop-opera, "Si", care va fi lansat pe 26 octombrie.

"Oricine e părinte, oricine cunoaşte responsabilitatea de a fi mamă sau tată va înţelege în profunzime semnificaţia acestei piese", ne transmite Andrea Bocelli, artistul care şi-a clădit o impresionantă carieră în ciuda pierderii vederii, ca urmare a unui glaucom agravat în timpul unui accident la fotbal, în copilărie.

Andrea Boceli mai are un băiat din căsătoria cu Enrica Cenzatti, pe Amos (23), şi o fată cu actuala soţie, pe Virginia (6).

Foto: Facebook, Alessandro Moggi/ForteMagazine

Mai multe