FOTO&VIDEO CRBL, despre viaţa în Spania: „Românul e supravieţuitor. Spaniolul e foarte leneş şi înapoiat"

9 decembrie 2021   Vedete

Invitat în emisiunea  „Vorbeşte Lumea”, artistul a cântat şi a povestit despre viaţa sa din Spania, cu plusurile şi minusurile aferente. 

Revenit în ţară doar pentru o săptămână, CRBL a acceptat invitaţia celor de la ProTV de-a vorbi despre noua sa viaţă în Spania, un loc pe care-l numeşte deja "acasă". "Acasă, acum, este acolo, acasă e unde e familia". Adică în Marbella, acolo unde s-a mutat după 6 ani de peregrinări prin zona Valencia, cu preponderenţă în Benicàssim. "Am descoperit o altă lume, o altă Spanie. (...) Merită încercat, merită testat să vezi dacă îţi place stilul ăsta de viaţă, modul de viaţă."

Întrebat de Adela Popescu ce i s-a părut a fi cel mai greu în aventura mutării acolo cu soţia sa, Elena, şi cu fiica lor, Alesia (11), CRBL a spus că "Greu ne-a fost să-i înţelegem, încă mi-e foarte greu să-i înţeleg pe spanioli. Vorbesc în general. Spaniolul e foarte leneş şi foarte, foarte înapoiat. Asta îmi şi lipseşte din România, viteza cu care românul se adaptează şi rezolvă orice situaţie. Românul e supravieţuitor. Spaniolul... mañana."

Cu ce se ocupă CRBL în Spania? "Scriu, fac muzică în continuare, dar nu toată muzica trebuie să ajungă la televizor sau la radio, este muzica mea pe care o fac şi este online. Separat de treaba asta, sunt de mult implicat în tot ceea ce ţine de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România, de care o să auziţi. Mă interesează pentru că ştiu că BLOCKCHAIN o să fie o formă nouă de internet, ăla e viitorul şi, cu cât ştii mai multe despre el, cu atât te poţi adapta mai uşor. Nu vorbim despre Bitcoin, monede, ăla e doar un trade, e vorba despre noroc şi un pic de ştiinţă. Nu aia mă interesează, ci platforma.”

Alesia are aproape 11 ani şi s-a adaptat repede: „Alessia merge la şcoala British, e în sistemul ăsta de la 5 ani. Pe primul loc este mereu şcoala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte uşor, este deja celebră la ea în şcoală. A fost desemnată să iasă în faţa tuturor colegilor din şcoală şi să vorbească în engleză. Şi spaniola o vorbeşte mai bine ca mine."

Uite ce a mia spus CRBL la "Vorbeşte Lumea":

FOTO: Instagram

Mai multe