Gabi Cristea, marcată de izolare. I s-a făcut rău la volan

13 mai 2020   Vedete

Perioada de izolare pare să fi lăsat urme asupra Gabrielei Cristea. Pentru a-şi proteja fetiţele, prezentatoarea TV a încercat să se afişeze cât mai puţin în ultima perioadă. Zilele trecute, Gabi a decis însă să meargă la cumpărături, dar în drum spre supermarket a fost încercată de o stare de rău.

“Din momentul în care s-a anunţat stare de urgenţă şi până acum vreo săptămână doar Tavi a mers la cumpărături. Am avut şi noi tot felul de chestii pe care le-am resimţit. Cel mai ciudat mi s-a părut ieri, când am fost eu la cumpărături. Când m-am urcat în maşină, conduceam după foarte mult, am început să am ameţeli. Am avut o stare de ameţeală de nu-mi dădeam seama', a povestit Gabriela Cristea în emisiunea prezentată pe online de Cristina Şişcanu.

Vedeta recunoaşte că a trăit o spaimă teribilă. “Poate am fost deshidratată. Am băut o jumătate de litru de apă aşa, pe nerăsuflate, să fiu sigură că nu sunt deshidratată. Noi avem un hypermarket foarte mare la o distanţă de 300-400 metri, practic, mă pot duce şi pe jos, doar că n-am cum să car de acolo. Mă gândeam: Doamne, o să ajung cu maşina. Nu m-a ţinut prea mult şi mi-am revenit. Nu mai sunt atât de paranoia, când s-a anunţat starea de urgenţă aveam covoraş cu clor la intrare, un întreg circuit”.

Mai multe