Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Simptomele au debutat brusc: ”Mă simt groaznic”

7 mai 2021   Vedete

Gabriela Cristea a trecut ieri prin momente dificile, după ce o alergie mai veche a avut manifestări severe. Vedeta a trebuit să lase tot ce făcea şi să stea la pat din cauza durerilor groaznice de mâini. 

Într-o zi plină, în care era ocupată atât cu cele două fetiţe ale sale, cât şi cu emisiunea ”Mireasa”, Gabriela Cristea a început să se simtă rău, fiind nevoită să stea la pat. Vedeta a tras o sperietură groaznică, din cauza unei alergii vechi, dar care de data aceasta a avut manifestări severe. 

Alergia sa la unghii este de notorietate, vedeta fiind nevoită să aibă mare grijă la manichiură. De data aceasta cosmeticiana sa a fost plecată din oraş, aşa că şi-a făcut unghiile singură şi s-a trezit cu simptome urate.

”Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie şi acum plătesc. M-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu nişte produse noi. (…) Am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneţi că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate. Mă simt groaznic. Alergia s-a declanşat foarte repede. Am luat antihistaminice.

Din păcate acum mi-a ieşit şi ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea. (…) Am buricele degetelor foarte umflate şi nu pot să fac absolut nimic. Să spăl vasele exclus, abia pot să fac ceva” s-a confesat  Gabriela Cristea pe Instagram.

Foto: Instagram

Mai multe