George Burcea are coronavirus. Care e starea de sănătate a actorului după ce a fost testat pozitiv

16 octombrie 2020   Vedete

Da, e adevărat! Şi George Burcea este infectat cu coronavirus! Actorul a făcut testul, iar rezultatul este pozitiv. Iată care e starea lui de sănătate acum!

Pe 16 octombrie George Burcea a fost confirmat cu noul virus în urma efectuării unui test rapid. Actorul a vrut să fie sigur, aşa că a mers la spital pentru a efectua un nou test prin metoda RT - PCR, iar apoi s-a izolat în casă.

Precaut, George Burcea a efectuat şi cel de-al doilea, anunţându-i atât pe membrii familiei, cât şi pe prietenii cu care a intrat în contact în ultimele zile de starea lui. 

George Burcea se simte destul de bine, dar are mici simptome, precum o durere de cap, în urmă cu câteva zile. George Burcea a declarat pentru protv.ro:

"Aşa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment şi m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toţi cei cu care am intrat în contact şi le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist şi sunt sigur că voi trece şi peste această nouă provocare din viaţa, cât se poate de rapid".

Foto: Facebook

Mai multe