Georgina Rodriguez, fără Ronaldo la premiera de la Cannes a filmului ”Elvis”

26 mai 2022   Vedete

Unul în agonie, unul în extaz. Georgina se distrează la Cannes, în timp ce Ronaldo a trăit o grea înfrângere pe teren.

Partenera de viață a lui Cristiano are o siluetă de invidiat, la doar o lună de când a născut, după sarcina gemelară.

Din păcate, unul dintre gemeni a murit la naștere, iar anunțul devastator a fost făcut de însuși Ronaldo, care i-a rugat pe oameni să fie discreți și să le înțeleagă durerea.

După ce și-au jelit băiețelul, Georgina și Cristiano se bucură de micuța Bella Esmeralda, care le încântă acum viețile.

Aseară, Georgina, în vârstă de 28 de ani, a pășit pe covorul roșu de la Cannes, la premiera mult așteptatului film ”Elvis”.

Iubita lui Ronaldo a fost sexy și spectaculoasă, într-o rochie mulată argintie, super decoltată și despicată pe picior. Bruneta a avut părul strâns într-un coc și sandale argintii, cu toc.

Pentru a-și finisa look-ul sofisticat, Georgina a optat pentru un fard de pleope de culoarea bronzului și un gloss roz pe buze.

Ronaldo, din păcate, nu a avut o zi la fel de reușită. Manchester United, echipa la care joacă portughezul, a ratat participarea în grupele Champions League sezonul următor, după ce a pierdut pe terenul lui Brighton, scor 0-4, în cadrul etapei 36 din Premier League.

Înfrângerea aceasta se va simți la buzunar! În urma acestei contraperformanțe, toți fotbaliștii de pe Old Trafford s-au ales cu o tăiere salarială de 25% pentru sezonul următor.

Foto: Profimedia

Mai multe