Gestul pe care Anda Adam l-a făcut pentru un fan aflat în scaun cu rotile. Ce poveste tristă!

21 decembrie 2020   Vedete

Anda Adam a făcut un gest înduioşător pentru unul dintre cei mai înfocaţi fani ai săi.

În prag de sărbători, artista i-a oferit 1000 de euro unui tânăr aflat în scaun cu rotile, a cărui poveste a impresionat-o nespus. Acesta are un scaun cu rotile improvizat, locuieşte la etajul 4, într-un bloc fără lift, şi poate ieşi afară la aer doar atunci când cineva îşi alocă timp să îl ajute să coboare şi să urce scările.

Povestea bărbatului a impresionat-o profund pe artistă, mai ales că acesta s-a dovedit a fi unul din cei mai fideli admiratori ai săi, de-a lungul anilor. 

„Este fanul meu de mult timp şi m-a susţinut mereu necondiţionat. A venit de fiecare dată la concertele mele când am ajuns mai aproape de zona în care locuieşte, deşi poate a însemnat un efort şi un deranj imens pt el! A fost ajutat de fiecare dată de prieteni ca să se deplaseze până la scenă şi a venit mereu cu zâmbetul pe buze şi cu un buchet de flori pentru mine. Ba, mai mult de atât, din puţinul lui, în fiecare an a făcut în aşa fel ca de ziua mea de naştere să îmi trimită o atenţie, un cadou! Vreau să îi mulţumesc pentru tot devotamentul din aceşti ani. Pe lângă mesajele de pe social media, acum îmi doresc să mă implic şi altfel şi să îl ajut cu o sumă de bani. Am aflat că are nevoie, deşi nu se simte confortabil să ceară ajutorul. Sunt conştientă că şi el a avut un an greu. Pandemia poate i-a ţinut departe prietenii pe care se baza. E timpul să îi arăt recunoştiinţa pentru susţinerea din toti aceşti ani, de data aceasta şi material. Este un om special!", spune artista.

Mai multe