Gina Pistol naşte în curând: "Mi-am pregătit geanta pentru maternitate"

1 martie 2021   Vedete

În curând Gina Pistol şi Smiley îşi vor cunoaşte fetiţa!

Gina Pistol a dezvăluit că e pregătită. Din moment în moment trebuie să nască, să îşi cunoască fetiţa pe care o aşteaptă de nouă luni de zile. Totul este pregătit, bagajul pentru maternitate, dar şi camera micuţei. Viitoarea mămică a făcut o dezvăluire pe Instagram:

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate, mă uit în fiecare zi în ea, am impresia că am pus prea multe. Am şi kit-ul de celule stem. Acum stau şi aştept”, a declarat vedeta pe Instastory.

Ce nume va purta fetiţa Ginei Pistol şi a lui Smiley 

Cei doi se gândesc să îi pune micuţei numele Maria. 

„Eu voi fi o mamă foarte înţelegătoare şi o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeţii în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie şi bunicii prezenţi în viaţa copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a mai spus Gina Pistol.

Cine i-ar putea lua locul Ginei Pistol la emisiunea "Chefi la cuţite"

Cel care o va înlocui pe Gina Pistol nu este străin de echipa de la „Chefi la cuţite”, aceasta fiind cea cu care a lucrat la “MasterChef”, de la PRO TV, pe când chef-ii erau tot Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea.

La Antena 1, Gina Pistol prezenta şi reality-show-ul „Asia Express”, ale cărui filmări nu au fost încă reluate. Astfel, înlocuitorul Ginei ar putea bifa şi această emisiune.

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe