Gina Pistol s-a căsătorit. Imagini de la nunta secretă a vedetei

11 septembrie 2017   Vedete

Se tot vorbeşte în ultima vreme despre o presupusă relaţie amoroasă între Gina Pistol şi Smiley, însă niciunul dintre cei doi nu a confirmat zvonurile. Cu toate acestea, weekendul trecut, fanii frumoasei blonde au fost surpinşi de decizia Ginei de a se căsători. Au bătut clopote de nuntă, iar mirele a fost nimeni altul, decât unul dintre chefii de la emisiunea "Chefi la Cuţite".

Aşa cum i-a promis încă de la sfârşitul sezonului 3, că îl va lua de soţ dacă slăbeşte, ei bine, Chef Cătălin Scărlătescu a spus adio burlăciei şi un mare DA Ginuţei, după ce a scăpat de kilogramele în plus. Aşa-zisa nunt[ s-a desfăşurat chiar pe platourile de filmare ale emisiunii, cu Chefii Bontea şi Dumitrescu pe post de naşi.

Cătălin Scărlătescu s-a pus pe treabă în pauza dintre sezonul 3 şi 4 al cooking show-ului de la Antena 1, încurajat fiind de promisiunile prezentatoarei TV. Aşa că nunta a fost una iminentă, într-o rochie sexy de mireasă, Gina a spus DA răspicat în faţa ofiţerului de stare civilă.

Încă din sezonul trecut al emisiunii concurs, Gina Pistol a făcut o promisiune neaşteptată, că este pregătită să devină mireasă dacă burlacul din juriu va pierde în greutate.

Foto: Chefi la Cuţite

Mai multe