Gisele Bundchen, declaraţii despre Leonardo DiCaprio, la 13 ani după ce s-au despărţit! Fotomodelul s-a gândit la sinucidere

27 septembrie 2018   Vedete

Începând cu anul 1999 şi până în 2005, Gisele Bundchen şi Leonardo DiCaprio au avut parte de o relaţie complicată, cu multe despărţiri şi împăcări, iar acum, la 13 ani după ce s-au separat definitiv, fotomodelul face dezvăluiri despre acea perioadă din viaţa ei.

Potrivit celor de la People, Gisele Bundchen s-a gândit în trecut să se sinucidă şi a avut probleme cu alcoolul şi cu tutunul: „Fumam foarte multe ţigări în fiecare zi. Mai mult decât atât, beam o sticlă de vin pe zi şi trei câte trei mocha Frappuccinos. Mă gândeam să renunţ la tot într-o zi. Dacă acele lucruri îmi cauzau durere, trebuia să pun capăt cumva“.

Gisele Bundchen a afirmat că, din cauza faptului că se simţea singură, se tot certa cu Leonardo DiCaprio, iar în anul 2005 au luat împreună decizia de a se despărţi. În prezent, fotomodelul a afirmat că are unele regrete în legătură cu acea despărţire: „Toţi cei care trec prin viaţa noastră ne învaţă câte ceva. Îi întâlnim cu un scop anume. Aşa a fost şi cu Leonardo. Dacă a fost bun sau rău? Îi mulţumesc pentru ce a făcut“.

Mai multe