Gisele Bündchen îşi apără prietena care refuză să se vaccineze: ”Nu pot să cred câtă ură există dacă îţi exprimi sentimentele”

20 septembrie 2021   Vedete

Nici vedetele nu sunt scutite de imensul val de furie iscat între adepţii vaccinului anti-COVID şi cei care îi pun eficienţa la îndoială.

În unele state este şi mai greu să-ţi exprimi opiniile, dacă nu sunt pro vaccinare. Această problemă a avut-o şi modelul Doutzen Kroes, în ajutorul căreia a sărit top modelul Gisele Bündchen.

Kroes a făcut imprudenţa să scrie pe reţelele de socializare că nu are nicio intenţie să-şi administreze vaccinul anti-COVID. Femeia a avut parte de un val de contestaţii şi jigniri. Gisele Bündchen a sărit în apărarea sa: ”O cunosc pe Doutzen Kroes şi ştiu că este o persoană amabilă şi iubitoare”, a comentat top modelul în vârstă de 41 de ani.

”Nu pot să cred câtă ură s-a dezlănţuit doar că cineva şi-a exprimat părerea”, a continuat Gisele Bündchen în postarea de pe Instagram a lui Kroes.

Ea a explicat: ”Mă întristează să văd atâta judecată şi atâta lipsă de empatie în inimile atâtor oameni. Nu ura este răspunsul.”, a scris Gisele Bündchen cu înţelepciune.

”Vă invit să faceţi linişte în minte, să mergeţi adânc în voi pentru a găsi iubirea din inimă, pentru a ne putea uni în pace şi pentru a crea armonie în lume şi în vieţile noastre. Avem nevoie de asta mai mult ca oricând”, a încheiat comentariul fabulos Gisele Bündchen.

Avem nevoie de asemenea voci care poate ajung mai repede la inimile oamenilor. Niciodată ura nu a fost o soluţie sau un răspuns. Doar iubirea a reuşit asta.

Foto: Instagram

Mai multe