A avansat relaţia lui J.Lo cu Alex Rodriguez? Artista, alături de ”cumnata ei”!

19 martie 2017   Gossip

Aproape că nu mai ţinem pasul cu viaţa personală a artistei. Nici bine nu ne-am obişnuit cu ideea că s-a despărţit de Drake şi că formează un cuplu cu actorul Alex Rodriguez, că Jennifer a şi trecut la pasul următor în relaţia cu noul ei iubit!

Relaţia lor evoluează galopant

Vorbim despre faptul că artista a făcut deja cunoştinţă cu familia iubitului ei şi că e deja prietenă bună cu sora acestuia, o femeie pe nume Susy Dunand, care a numit-o, în diferite postări din social media, ”cumnată” pe celebra artistă.

Susy a postat o fotografie în care apare alături de J.Lo, numind-o pe aceasta din urmă ”cumnată”. Aşadar, să fi evoluat relaţia artistei cu actorul Aelx Rodriguez, într-un timp atât de scurt, atât de mult? Nu ştim, dar e cert că cei doi amorezi petrec din ce în ce mai mult timp împreună şi că J.Lo este îndrăgostită până peste cap.

Any given Friday! #miscuñis!#jlo O postare distribuită de Miami Luxury Realtor (@susydunand) pe 17 Mar 2017 la 10:39 PDT

Any given Friday! #miscuñis!#jlo

O postare distribuită de Miami Luxury Realtor (@susydunand) pe 17 Mar 2017 la 10:39 PDT

Acum două seri, paparazzi i-au surprins pe îndrăgostiţi îndreptându-se spre restaurantul ”Casa Tua”, din Miami, pentru a lua cina. Cei doi au petrecut nu mai puţin de trei ore ş jumătate în acest restaurant, după care s-au îndreptat spre locuinţa actorului.

Cât despre durata relaţiei celor doi, o sursă a declarat recent pentru ”UsWeekly” că datează de „vreo două luni”.

Mai multe