Actori care au fost concediaţi!

14 octombrie 2015   Gossip

Chiar dacă iniţial au fost aleşi în urma unui casting, nu înseamnă că garantat job-ul este al lor. Mulţi actori s-au trezit concediaţi, daţi afara din proiecte cinematografice în care fuseseră cooptaţi, după ce ori n-au fost de acord cu scenariul, ori s-au certat cu colegii de platou. Haideţi să vedem, aşadar, ce actori au fost concediaţi!

Anne Hathaway – ”Knocked Up”

[caption id="attachment_384632" align="alignnone" width="640"] Nu a ajuns la un punct comun cu regizorul[/caption]

Actriţa fusese aleasă să joace rolul principal în respectiva peliculă, însă cum s-a certat cu regizorul în legătură cu scena naşterii mult prea explicită, actriţa a fost înlocuită cu Katherine Heigl şi lăsată pe dinafară...

Christian Bale – ”American Psycho”

Deşi actorul a apărut până la urmă în această peliculă, lucrurile n-au stat aşa de la bun început. Iniţial l-au concediat, pentru că-l vânau pe Leonardo Dicaprio, însă cum acesta din urmă a refuzat rolul, regizorii s-au văzut nevoiţi să se întoarcă la prima lor alegere.

Megan Fox – ”Transformers 3”

Cine poate uita acel interviu infam în care Megan l-a comparat pe regizorul Michael Bay cu Hitler? Ei bine, imediat după acest moment, Megan a fost concediată.

Ryan Gosling – ”The Lovely Bones”

[caption id="attachment_393060" align="alignnone" width="640"] A fost rapid înlocuit[/caption]

În 2009, Ryan Gosling trebuia să joace rolul tatălui în filmul ”The Lovely Bones”. Însă, după doar câteva săptămâni de filmări, actorul a avut câteva replici în contradictoriu cu regizorul Peter Jackson, iar acesta din urmă l-a concediat şi l-a înlocuit cu Mark Wahlberg.

Lindsay Lohan – ”The Other Side„

În 2010, regizorul peliculei ”The Other Side” a concediat-o pe Lindsay Lohan, după ce şi-a dat seama că nu este o actriţă pe care poate să se bazeze că respectă programul, şi-şi face treaba aşa cum trebuie.

Mai multe