Alec Baldwin, următorul primar al New York-ului?

9 iunie 2011   Gossip

Vestitul actor se gândeşte de ceva vreme să intre în politică şi dacă se hotărăşte să candideze la primăria Marelui Măr, există destul de multe şanse să fie ales. Fostul soţ al actriţei Kim Basinger se preocupă tot mai mult de bunăstarea

Vestitul actor se gândeşte de ceva vreme să intre în politică şi dacă se hotărăşte să candideze la primăria Marelui Măr, există destul de multe şanse să fie ales.

Fostul soţ al actriţei Kim Basinger se preocupă tot mai mult de bunăstarea newyorkezilor şi este interesat de politică, însă ar avea şanse mai mari să dea o mână de ajutor la dezvoltarea oraşului decât dacă s-ar înscrie în cursa pentru primăria New York-ului. Şi cum politicianul Anthony Weiner este implicat acum într-un scandal sexual de proporţii, e timpul ca alt gen de oameni să încerce să preia frâile puterii, sunt de părere tot mai mulţi americani. „Democraţii au nevoie de un candidat în care să-şi pună bazele, iar Alec ar putea fi chiar cel de care au ei nevoie”, a declarat recent un prieten de-ai actorului pentru presă.

Mai multe