Amanta lui Ashton nu-şi asumă vina pentru divorţul lui

25 noiembrie 2011   Gossip

Sara Leal a făcut primele declaraţii după ce Demi Moore a anunţat că divorţează de starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Sara Leal a făcut primele declaraţii după ce Demi Moore a anunţat că divorţează de starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

"Poate că am fost o piedică în calea fericirii lor, dar pentru ca cineva să ajungă să depună actele de divorţ e nevoie de mult mai mult", a spus texana de 22 de ani pentru site-ul TMZ. "E evident că aveau probleme cu mult timp înainte de-a apărea eu în peisaj", a mai comentat Sara, care a avut o aventură cu Ashton în septembrie, la Hard Rock Hotel din San Diego, chiar atunci când actorul ar fi trebuit să fie alături de Demi, pentru aniversarea a şase ani de căsnicie. Scuza Sarei? Ashton i-a spus că e deja despărţit în fapt de soţia lui atunci când s-au jucat goi în jacuzzi-ul hotelului. Acum însă blonda nu e supărată pe Kutcher pentru această minciună. Cum să fie, de vreme ce s-a răzbunat cu vârf şi îndesat, declansând tot acest scandal care a dus la divorş, după ce a povestit totul ziarului The Sun luna trecută? Sara a mai precizat că nu a păstrat legătura cu Ashton şi nici nu-şi doreşte să încerce o relaţie cu el. Previzibil. Nici Ashton nu credem că îşi doreşte!

Foto: Reuters

Mai multe