Amber Heard, îndrăgostită lulea de un miliardar celebru

18 ianuarie 2017   Gossip

Umblă vorba prin showbiz-ul american că acum că divorţul dintre Johnny şi Amber s-a pronunţat, actriţa nu-şi mai ascunde relaţia amoroasă cu miliardarul Elon Musk.

Amber Heard are o relaţie cu Elon Musk

Căci da, chipurile, Amber Heard se iubeşte încă din vara anului trecut cu boss-ul de la Tesla. Iar acum că e o femeie liberă, aceasta ar avea planuri serioase cu noul ei iubit. De altfel, un apropiat a declarat că Amber le-a spus prietenelor ei că este ”îndrăgostită lulea” de Elon şi că abia aşteaptă să pornească pe acest drum cu el. ”Le-a spus, de Crăciun, prietenelor ei cât este de fericită că este cu Elon. Ei plănuiesc deja o grămadă de aventuri în doi, iar ea este uşurată că-şi poate relua viaţa cu el. Este un nou capitol din viaţa amândurora!”, a declarat respectiva sursă.

Chipurile, miliardarul Elon, în vârstă de 45 de ani, ar fi încercat să o curteze pe Amber de mai bine de patru ani, înainte ca aceasta să-i accepte în sfârşit avansurile. Amber a fost văzută în compania lui Elon prima oară în luna august, anul trecut, în Londra.

Elon are o avere estimată la 9 miliarde de lire.

Elon este la rândul lui un bărbat divorţat, el divorţând de Talulaj Riley, pentru a doua oară, în luna noiembrie, anul trecut. Elon şi Talulaj au fost căsătoriţi între anii 2010 şi 2012, şi s-au recăsătorit în 2013 pentru a divorţa din nou în 2016. Averea lui Elon este estimată la 9,2 miliarde de lire.

Mai multe