Amy Winehouse vrea cu disperare un copil

6 aprilie 2011   Gossip

Se pare că artista, care oficial a învins lupta cu alcoolul şi drogurile, îşi doreşte cu ardoare un copil cu iubitul ei, Reg Traviss, cu care are o relaţie de aproape un an. „Amy a ajuns la vârsta la care se gândeşte serios la copii. Deşi încă

Se pare că artista, care oficial a învins lupta cu alcoolul şi drogurile, îşi doreşte cu ardoare un copil cu iubitul ei, Reg Traviss, cu care are o relaţie de aproape un an.

„Amy a ajuns la vârsta la care se gândeşte serios la copii. Deşi încă n-o văd la casa ei, cu 15 progenituri în jur”, a spus tatăl ei, Mitch. „E obsedată de ideea de-a avea copii. Numai despre asta vorbeşte în ultima vreme. Îşi doreşte cu disperare să rămână însărcinată până la anul”, a declarat şi o sursă din anturajul vedetei, pentru revista britanică Reveal.

Dar ar putea duce artista o sarcină la capăt, având în vedere stilul ei de viaţă, care până de curând s-o fi văzut cool pe scenă, dar care i-a afectat sănătatea? „Amy face tot ce-i stă în putere ca să fie aptă pentru maternitate”, a continuat sursa. „Din cauza drogurilor şi a alcoolului, corpul ei n-ar fi rezistat acestei experienţe. Dar acum viaţa ei s-a schimbat şi e pe drumul de recuperare”.

Rămâne, totuşi, întrebarea: de ce vrea Amy dintr-o dată un copil? Din dragoste pentru Reg? Ori pentru a o ajuta să-şi menţină echilibrul? Cert este că fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, va deveni tată chiar acum, în luna mai – când iubita lui, Sarah Aspin, va aduce pe lume copilul lor. „Amy a fost devastată când a aflat vestea, iar asta a făcut-o să-şi dorească şi mai mult propriul copil”, a declarat aceeaşi sursă.

Foto: Northfoto

Mai multe