Angelina Jolie şi Brad Pitt, părinţi din nou?

20 aprilie 2015   Gossip

La sfârşitul lunii martie, Angelina a dezvăluit că şi-a extirpat ovarele după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer. Şi, deşi această procedură chirurgicală înseamnă ca

La sfârşitul lunii martie, Angelina a dezvăluit că şi-a extirpat ovarele după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer. Şi, deşi această procedură chirurgicală înseamnă ca biologic Angi nu va mai putea da naştere unui alt copil vreodată, actriţa nu renunţă la ideea de a deveni mamă din nou. Cum? Adoptând un alt copil!

Angelina a fost dintotdeauna afectată de soarta copiilor năpăstuiţi din ţările violente pe care le vizitează, precum Siria. Şi nu e niciun secret că actriţa are deja 3 copii înfiaţi din zonele defavorizate.

Recent, un partener de afaceri de-al actriţei actriţei a dezvăluit că ea şi soţul său vor să înfieze un alt copil sirian. ”A fost impresionată până la lacrimi de copii orfani din Siria. Iar acum că şi-a rezolvat problemele medicale, ea are destul timp pentru a adopta un orfan de acolo, cel mai probabil o fetiţă.”

Angelina şi Brad Pitt sunt părinţii a şase copii: trei biologici incluzându-i pe Shilloh (8), gemenii Knox şi Vivienne (6), şi trei adoptaţi Maddox (Cambodgia, 13), Pax (Vietnam, 11), Zahara (Etiopia, 10).

Mai multe