Antipatii pe platoul de filmare! Nicole Kidman n-o suportă pe Amber Heard!

9 iunie 2017   Gossip

Deşi toate vedetele de la Hollywood declară public că n-au nimic de împărţit una cu cealaltă, iată că adevărul este altul atunci când se trag cortinele. Nicole Kidman, de exemplu, n-o suportă deloc pe colega ei de platou, actriţa Amber Heard!

Nicole Kidman versus Amber Heard

Filmează împreună la pelicula ”Aquaman”, iar tensiunea dintre ele la locul de muncă a cunoscut cote alarmante. O spune o sursă sigură, care a menţionat pentru ”National Enquirer” că Amber Heard o duce greu cu Nicole prin preajmă, căci aceasta din urmă, bună prietenă cu Johnny Depp, îi cam face zile fripte. ”Nicole a fost foarte clară în ceea ce-o priveşte pe Amber. Nu are o părere foarte bună despre ea după tot ce i-a făcut lui Johnny”, a povestit respectiva sursă.

Se pare că Nicole s-a alăturat taberei Johnny Depp în timpul divorţului acestuia de actriţa de 31 de ani şi că n-are de gând s-o părăsească prea curând, atâta vreme cât crede despre Amber că este o profitoare cu intenţii ascunse: ”Crede că Amber este o profitoare şi o prefăcută”.

Iar Amber, ei bine, aceasta tânjeşte după atenţia şi prietenia lui Nicole. ”Dar visează. Nic o fi nevoită să lucreze cu Amber, însă n-are de gând să petreacă prea mult timp în preajma ei”, mărturiseşte apropiatul.

foto: arhivă

Mai multe