Aroganţă de vedetă! Ce a făcut Madonna la ultimul ei concert?

4 decembrie 2015   Gossip

Nimeni nu-i contestă valoarea, însă parcă nu ar strica un strop de discreţie şi modestie în viaţa Madonnei. Cea mai recentă ”aroganţă” a cântăreţei i-a revoltat chiar şi pe fanii ei.

Ieri seară, Madonna a susţinut un concert în Londra, în faţa a sute de mii de oameni. Imediat după concert, artista a fost văzută pe bancheta din spate a unei maşini, pregătită să plece spre reşedinţa sa din vestul Londrei.

Amănuntul care i-a revoltat, însă, chiar şi pe fanii actriţei a fost faptul că maşina cu care se deplasa artista părea că are montat ilegal un girofar în bord.

S-a folosit de un girofar pentru a ajunge mai repede la destinaţie

Unii martori, susţin că artista s-a folosit de acest girofar pentru a-şi face loc mai uşor prin traficul londonez aglomerat. ”A folosit o maşină falsă de poliţie”, a povestit pe Twitter un bărbat enervat de aroganţa artistei.

”Nimeni nu se mişca, apoi toată lumea a început să se dea la o parte pentru o maşină care avea un girofar în funcţiune. Când a apărut maşina în câmpul meu vizual, am crezut că este un poliţist sub acoperire. Avea şi semnale acustice, aşa că i s-a făcut loc. (…) Câţiva şoferi s-au enervat destul de tare. Apoi când m-am uitat mai bine am văzut că în maşină este Madonna. Era scoasă afară din mulţime cu semnale acustice şi luminoase.”

E important de ştiut că instalarea unui astfel de dispozitiv este complet ilegală şi că persoana în cauză riscă puşcărie de până la şase luni.

Mai multe