Ashley Olsen, într-o relaţie cu un bărbat în vârstă

16 august 2016   Gossip

Ştim deja că preferă bărbaţii maturi, cea mai recentă relaţie a ei fiind cea cu Bennett Miller (49), aşa că nu ne miră faptul că paparazzi au surprins-o alături de un bărbat în vârstă, în ipostaze tandre.

Ashley (30) a fost văzută în compania lui George Condo

Ashley Olsen (30) a fost văzută, weekendul acesta, în compania artistului George Condo, un bărbat cu 29 de ani mai mare decât ea. Potrivit martorilor oculari, Ashley şi George erau destul de apropiaţi, ţinându-se de mână şi îmbrăţişându-se. ”Era evident că e ceva între ei. Iniţial, am crezut că ia masa cu bunicul ei, însă se ţineau de mână şi erau intimi”, a declarat respectiva sursă.

Amintim că nu este prima dată când Ashley este văzută în compania lui George Condo. Cei doi au fost surprinşi şi-n iunie, la Hotelul Mercer, când reprezentantul artistului a declarat că a fost vorba de o ”simplă întâlnire de afaceri”.

Totuşi, se pare că între cei doi e mai mult de atât. De altfel, nici n-ar fi nimic şocant, mai ales că vorbim de doi oameni liberi. Condo (59) i-a intentat divorţ soţiei Anna, anul trecut, în timp ce Ashley s-a despărţit de Bennett la începutul acestui an.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 19: Artist George Condo attends the 2014 Whitney Gala presented by Louis Vuitton at The Breuer Building on November 19, 2014 in New York City. (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images for Whitney Museum of American Art)

George şi Ashley s-au cunoscut atunci când aceasta din urmă l-a contactat pentru a-i face o reclamă liniei sale vestimentare.

foto: getty images / hepta

Mai multe