Au rupt logodna

11 august 2010   Gossip

Cuplurile hollywoodiene afişează întotdeauna fericirea deplină şi, cu toate astea, câteva dintre ele şi-au încheiat relaţia amoroasă. Unele perechi faimoase erau pe cale de a-şi uni destinele când şi-au anulat brusc şi aparent inexplicabil planurile de nuntă. Julia Roberts şi Kiefer Sutherland organizaseră o nuntă ca-n poveşti. Sute de invitaţi de mâna întâi de la Hollywood aveau să petreacă până-n zori la petrecerea de după cununia cuplului de actori. Dar planurile celebrilor participanţi au fost schimbate cu numai trei zile înainte de nuntă chiar de viitoarea mireasă. Motivul a fost comportamentul prea îndrăzneţ al lui Kiefer, care se pare că a preferat zilele acelea, în 1991, compania unei stripteuze pe nume Raven. Aşadar presupusa infidelitate a actorului a pus capăt poveştii de dragoste dintre cei doi actori.

Cuplurile hollywoodiene afişează întotdeauna fericirea deplină şi, cu toate astea, câteva dintre ele şi-au încheiat relaţia amoroasă. Unele perechi faimoase erau pe cale de a-şi uni destinele când şi-au anulat brusc şi aparent inexplicabil planurile de nuntă.

Julia Roberts şi Kiefer Sutherland organizaseră o nuntă ca-n poveşti. Sute de invitaţi de mâna întâi de la Hollywood aveau să petreacă până-n zori la petrecerea de după cununia cuplului de actori. Dar planurile celebrilor participanţi au fost schimbate cu numai trei zile înainte de nuntă chiar de viitoarea mireasă. Motivul a fost comportamentul prea îndrăzneţ al lui Kiefer, care se pare că a preferat zilele acelea, în 1991, compania unei stripteuze pe nume Raven. Aşadar presupusa infidelitate a actorului a pus capăt poveştii de dragoste dintre cei doi actori.

Se pare că Brad Pitt a cerut-o în căsătorie pe iubita sa din 1996, Gwyneth Paltrow, în timp ce sărbătoreau anul acela Ziua Recunoştinţei. Actorul era în toiul filmărilor pentru pelicula „Şapte ani în Tibet”, când s-a hotărât să-şi petreacă tot restul vieţii împreună cu colega sa de platou de la „Seven”. Cele două staruri trebuia să-şi unească cât de curând destinele, dar, în schimb, au rupt logodna în iunie 1997, fără să dea prea multe explicaţii. Doar au declarat că decizia separării a fost luată de comun acord şi că au rămas pe mai departe buni prieteni.

Relaţia lui

a fost cât se poate de intensă. Povestea de iubire dintre cele două vedete a început în 2002, iar un an mai târziu actorii erau deja preferaţii presei mondene. Cuplul Bennifer pregătea deja nunta, dar ştirea că Affleck s-a distrat de minune într-un club de striptease a înfuriat-o la culme pe Jennifer, care a şi vrut să anuleze nunta. Dar cântăreaţa s-a mai gândit puţin şi n-a recurs la decizii categorice. Mai mult de-atât, a stabilit împreună cu logodnicul ei data mult aşteptatului eveniment şi a trimit sute de invitaţii colegilor ei faimoşi din Cetatea Filmului. Dar, cu trei zile înainte, a renunţat să mai facă pasul cel mare. Jennifer şi Ben au rămas logodiţi până în ianuarie 2004, când s-au despărţit definitiv.

Am fi putut băga mâna-n foc că

aveau să trăiască fericiţi împreună până la adânci bătrâneţe. S-au îndrăgostit unul de celălalt în toamna lui 2003, apoi cântăreaţa i-a dedicat lui Lance un album întreg, a pozat în rochie de mireasă pentru o revistă şi a aşteptat cuminţică până când sportivul a devenit un bărbat liber (divorţul lui de Kristin Richard s-a finalizat în septembrie 2003). Cu toate astea, Sheryl nu a primit niciun inel de logodnă din partea lui. Şi mai mult de atât, s-au separat la începutul anului 2006.

păreau perechea perfectă. La finele lui 2003, după cinci ani de relaţie amoroasă, cei doi actori s-au logodit. Şi când dădeau impresia că erau mai fericiţi ca niciodată, au rupt logodna în martie 2005. La doar opt săptămâni de la separarea celor doi, Katie s-a îndrăgostit lulea de Tom Cruise. Şi până în iunie, Holmes şi Cruise erau deja în drum spre altar.

Mai multe