Barack Obama, dat spre adopţie de tatăl lui

12 iulie 2011   Gossip

Preşedintele SUA ar fi putut avea un destin total diferit de cel pe care-l are acum, dacă planurile tatălui său de a-l oferi spre adopţie înainte de-a se fi născut ar fi fost îndeplinite. Părintele celui mai influent om de pe glob,

Preşedintele SUA ar fi putut avea un destin total diferit de cel pe care-l are acum, dacă planurile tatălui său de a-l oferi spre adopţie înainte de-a se fi născut ar fi fost îndeplinite.

Părintele celui mai influent om de pe glob, Barack H. Obama, a făcut dezvăluiri uimitoare: el s-a prezentat în 1961 la biroul federal de imigrări pentru a-l da spre înfiere pe fiul său nenăscut, relatează The Boston Globe. Acest lucru a fost publicat şi de preşedintele american în autobiografia sa, „Dreams from My Father”, însă este tratat pe larg într-o carte ce este lansată pe 12 iulie, scrisă de Sally Jacobs de la publicaţia sus amintită. Biografia se numeşte „The Other Barack: The Bold and Reckless Life of President Obama's Father” şi se preconizează că va face furori printre publicul de peste Ocean şi nu numai.

Mai multe