Bărbaţi celebri care vor să rămână burlaci

28 aprilie 2016   Gossip

Fie pentru că vor o viaţă mai liberă şi lipsită de responsabilităţi, fie pentru că vor să fie veşnic deschişi la noi şi noi relaţii, există o mulţime de bărbaţi celebri care vor să rămână burlaci. Oricum, nu se ştie totuşi nicioadată, asta a demnostrat-o George Clooney, care s-a însurat peste noapte cu avocata Amal Alamuddin. Află care sunt bărbaţii celebri care nu vor să se însoare.

Jon Hamm

Jon Hamm s-a despărţit de fosta parteneră cu care a trăit timp de 18 ani, Jennifer Westfeldt, anul trecut în septembrie. Înainte de despărţire, cei doi afirmau sus şi tare că nu este nevoie să se căsătorească pentru a putea să meragă mai departe. Se pare că s-au înşelat. Deşi Jon a spus că a trăit cu Jennifer de patru ori mai mult decât au fost căsătoriţi părinţii lui, se pare că actorul a experimentat relaţia şi vrea linişte.

Al Pacino, cu multe relaţii la activ şi 3 copii, rămâne burlac

Chiar dacă a avut multe relaţii, unele destul de serioase, din care au ieşit şi 3 copii, Al Pacino nu pare să fie genul de bărbat care să îşi asume un mariaj. Prima lui parteneră a afirmat la un moment dat că se prea poate ca Al să nu vrea să se însoare tocmai pentru că tatăl lui şi-a părăsit familia, pe când acesta era destul de tânăr. Cel mai probabil Pacino nu vrea să se implice într-o căsătorie nereuşită.

Se pare că nici John Cusack nu este genul de bărbat care să îşi dorească o familie. Deşi a avut câteva relaţii cu actriţe cunoscute, precum Neve Campbell sau Lili Taylor, actorul nu este hotărât să îşi asume o viaţă de familie.

Lui Hugh Grant îi place burlăcia

Şarmantul Hugh Grant nu a fost căsătorit niciodată şi nici nu dă semne că şi-ar dori să o facă. Deşi actorul englez a avut o relaţie de 13 ani cu modelul Elizabeth Hurley, aceştia nu au fost căsătoriţi, iar actorul nu a avut nicio intenţie.

Matthew Perry, fără gânduri de însurătoare

Matthew Perry a fost partenerul Juliei Roberts, lui Yasmine Bleeth şi a lui Lauren Graham, iar între 2006 şi 2012 a avut o relaţie destul de serioasă cu Lizzy Caplan, dar nu s-a căsătorit niciodată şi nici nu a declarat pe undeva că intenţionează acest lucru.

Mai multe