Ben Affleck s-a mutat din căminul conjugal?

22 iunie 2015   Gossip

În ultima vreme, au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora căsătoria dintre Ben Affleck şi Jennifer Garnier este pe butuci. Şi deşi cei doi au negat aceste informaţii şi chiar au apărut împreună, apropiaţii spun că este vorba doar despre

În ultima vreme, au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora căsătoria dintre Ben Affleck şi Jennifer Garnier este pe butuci. Şi deşi cei doi au negat aceste informaţii şi chiar au apărut împreună, apropiaţii spun că este vorba doar despre un front comun pe care l-au făcut cei doi până se pronunţă divorţul, pentru a evita scandalul media.

Iar evenimentele din ultima vreme alimentează şi mai mult aceste zvonuri. Zilele trecute, în faţa reşedinţei celor doi a apărut un camion pentru transport mobilă, ceea ce ne face să credem că cineva are de gând să se mute din acea locuinţă.

Cu toate acestea, unii spun că este vorba doar de o renovare a locuinţei lor, şi nu de faptul că Ben are de gând să se mute.

Cert este că niciunul dintre cei doi nu au fost văzuţi la faţa locului, aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm să vedem ce se mai întâmplă cu relaţia celor doi.

Sursa foto: Hepta

Mai multe