Beyonce vrea să divorţeze de Jay-Z?

11 septembrie 2015   Gossip

Cei doi artişti au format dintotdeauna unul dintre cele mai influente şi bogate cupluri din industria muzicală internaţională, însă se pare că acest lucru nu va mai fi valabil mult timp de acum încolo. Potrivit RadarOnline, mariajul celor doi artişti este pe butuci, Beyonce fiind sătulă de infidelităţile rapperului.

Se pare că între Beyonce şi Jay-Z nu este doar lapte şi miere, aşa cum se credea. Mai mult de atât, zvonurile îi dau ca şi despărţiţi pe cei doi artişti. Motivul? Infidelităţile repetate ale lui Jay-Z, pe care Beyonce s-a săturat să le tolereze.

Zvonul este alimentat şi de faptul că Beyonce n-a mai acordat niciun interviu despre viaţa ei personală de mai bine de un an şi jumătate. Fanii artiştei pun această ”tăcere” pe baza faptul că încearcă să amâne inevitabilul, şi anume, să vorbească despre sfârşitul mariajului ei.

Speculaţiile şi zvonurile merg atât de departe, încât o sursă a declarat pentru ”InTouch” că artista ar fi găsit la începutul verii mai multe conversaţii telefonice de-ale lui Jay-Z cu diferite domnişoare, lucru care nu i-a picat deloc bine artistei.

Însă, pe de altă parte, acum câteva săptămâni se credea că Beyonce este din nou însărcinată, lucru care iarăşi nu a fost nici infirmat, nici confirmat de cei doi artişti. Aşadar, rămâne de văzut cât de adevărat este zvonul privind sfârşitul celor şase ani de mariaj.

Mai multe