Bill Clinton, acuzat de viol

18 ianuarie 2016   Gossip

Candidatura lui Hilary Clinton la preşedinţie atrage după sine o serie de scandaluri, menite să mânjească faimoasa familie de politicieni

Acuzaţiile la adresa lui Bill afectează campania electorală a lui Hillary.

Până la urmă, istoria Americii nu a mai văzut un astfel de fost - şi posibil viitor - cuplu prezidenţial, în care atât domnul, cât şi doamna să aibă de-a face cu cea mai înaltă funcţie în stat. Cel mai nou scandal care i-a lovit pe Clintoni este provocat de Juanita Broaddrick, femeia care pretinde că în urmă cu 38 de ani a fost violată de Bill Clinton în Hotelul Arkansas. Mai mult, două săptămâni mai târziu, Juanita spune că a fost încolţită de Hillary, care i-a cerut să-şi ţină gura în legătură cu respectivul incident, după scrie The Sunday Times.

"Mi-a spus - Vreau doar să-ţi zic cât de mult apreciem eu şi Bill ceea ce faci tu pentru el", referindu-se la implicarea ei în activităţile de susţinere politică acordată lui Bill. "Apoi m-a privit fix în ochi cu o privire de gheaţă şi a zis: - Înţelegi ce spun? ABSOLUT tot ce faci contează pentru noi", a mai povestit Juanita. "Atunci am simţit fiori reci pe şira spinării. Am înţeles imediat că aflase ce se întâmplase şi-mi transmitea să-mi ţin gura!".

Juanita are azi 73 de ani. De ce a aşteptat atât de mult ca să spună această poveste, dacă ea e adevărată? Ei bine, doamna Broaddrick a făcut primele declaraţii tocmai în 1999. Şi a revenit acum, înfuriată, spune ea, de ipocrizia maximă a doamnei Clinton, care a anunţat că din platforma candidaturii sale face parte şi susţinerea victimelor agresiunilor sexuale.

Foto: WENN

Mai multe