Blonda Prinţului Harry e infractoare?

7 septembrie 2012   Gossip

O ştiţi, desigur, pe cosmeticiana de 32 de ani, care a povestit despre săruturile ei în Las Vegas cu Prinţul Harry... Ei bine, potrivit New York Daily, numita Carrie Reichert s-ar afla acum după gratii!

O ştiţi, desigur, pe cosmeticiana de 32 de ani, care a povestit despre săruturile ei în Las Vegas cu Prinţul Harry... Ei bine, potrivit New York Daily News, numita Carrie Reichert s-ar afla acum după gratii!

Blonda ar fi fost arestată înainte de a se îmbarca la bordul unui avion cu destinaţia Mexico, după cum a precizat o sursă din Poliţie. Reichert e acuzată de fals în acte, după ce ar fi semnat patru cecuri false, în valoare de 21.672 de dolari - şi riscă un an de închisoare, în prezent aflându-se la centrul de detenţie Santee, din California. Ea este cea care a declarat că a petrecut 20 de minute singură, într-o cameră, cu Harry, goi-puşcă, la distracţia din Las vegas care a stârnit un scandala uriaş la Buckingham.

Acum, ce să înţelegem, dacă ne gândim că, în urma poveştii spuse de ea şi apărute în presă, Casa Regală britanică a negat orice legătură a Prinţului Harry cu ea, precizând că acesta nu o cunoaşte pe femeie? Nu e exclus ca Reichert să fi intenţionat să exploateze cumva momentul, sperând să obţină nişte bani din tot acest scandal...

Foto: TMZ

Mai multe