Brad Pitt apelează la socru în cazul divorţului său. Jolie e furioasă

20 octombrie 2016   Gossip

Nici măcar nu ştiam că sunt apropiaţi! Dar, iată că da! Brad Pitt l-a contactat pe tatăl Angelinei Jolie, respectiv actorul Jon Voight, pentru a-i cere sfaturi în legătură cu divorţul său.

Brad l-a contactat pe tatăl Angelinei

O sursă a declarat pentru ”Us Weekly” că actorul în vârstă de 77 de ani şi Brad Pitt au o conexiune puternică, iar acesta din urmă l-a contactat pentru a-i vorbi despre Angelina şi despre relaţia lor.

”Brad i-a spus tatălui ei ce iubeşte la ea, dar şi cât de radicală este în anumite chestiuni. Iar el a stat de vorbă cu Brad şi i-a spus că este ”schimbătoare” ca mama ei, regretata Marcheline Bertrand”, a declarat respectiva sursă.

De altfel, e de notorietate faptul că Angelina a fost mai apropiată de mama ei, decât de tatăl ei. Iar acum când a auzit că Jon i-a luat partea lui Brad în acest proces, Angelina este „furioasă” pe tatăl ei. ”Este foarte deranjată de faptul că el a stat de vorbă cu Brad. Angelina vorbeşte cu tatăl ei, însă rar şi oricum atunci când o face nu-i spune lucruri importante, căci nu are încredere în el”, a mai declarat o sursă.

Mai multe