Brad Pitt îl urăşte pe iubitul lui Jennifer Aniston

14 septembrie 2011   Gossip

Surse apropiate celebrului actor susţin că acesta nu-l suportă pe Justin Theroux, scenaristul care a devenit de curând febleţea vedetei din serialul „Prietenii tăi”. Fostul soţ al lui Jennifer Aniston se gândeşte doar la binele acesteia!

Surse apropiate celebrului actor susţin că acesta nu-l suportă pe Justin Theroux, scenaristul care a devenit de curând febleţea vedetei din serialul „Prietenii tăi”.

Fostul soţ al lui Jennifer Aniston se gândeşte doar la binele acesteia! Cel puţin asta susţine un apropiat de-ai actorului, care poate băga mâna-n foc că partenerul Angelinei Jolie îşi doreşte ca fosta lui soţie să-şi găsească fericirea: „Brad e de părere că Jen are nevoie de cineva care să nu aibă toane şi să nu fie misterios precum e Justin. El şi-a dorit tot timpul ca ea să-şi găsească jumătatea, mai ales că se simte vinovat din cauza felului în care şi-a încheiat mariajul cu ea. Cu toate astea nu-l place pe Justin şi nu a făcut un secret din asta, spune în stânga şi-n dreapta că nu-l preferă”, a declarat o sursă pentru publicaţia britanică „Now”.

foto: www.showbizspy.com

Mai multe