Brad Pitt se ţine departe de alcool şi droguri. În ce şi-a transformat casa?!

9 martie 2017   Gossip

... într-un centru de reabilitare modern şi confortabil, din câte ne povestesc prietenii actorului. Se pare că Brad Pitt e hotărât să-i demonstreze Angelinei Jolie că este un adult responsabil, gata să le aibă grija de unul singur celor şase copii ai lor.

Casa în care locuieşte acum Brad Pitt

De când s-a despărţit de Angelina Jolie, Brad locuieşte în casa cu ieşire la plajă, din Santa Barbara, pe care a cumpărat-o în urmă şaptesprezece ani. Această casă este perfectă pentru nevoile lui Brad din acest moment, dat fiind faptul că se află la o distanţă de 160 de kilometri de Los Angeles, ceea ce-nsemnă poate să-şi viziteze oricând copiii. În plus, faptul că nu mai locuieşte la Hollywood, actorul este ferit, cumva, de tentaţii.

Brad s-a mutat în casa achiziţionată în anul 2000

De altfel, acesta ar fi fost motivul pentru care Brad a decis să locuiască în reşedinţa achiziţionată în anul 2000. Potrivit unor surse din anturajul actorului, starul hollywoodian este decis să se ţină departe de alcool şi droguri, pentru a-i demonstra Angelinei că este un tată responsabil. ”Brad nu şi-a ascuns niciodată pasiunea pentru droguri şi alcool, el a fost dintotdeauna sufletul petrecerii. A fost, aşadar, o schimbare radicală, pe care e determinat s-o ducă până la capăt. A schimbat jointurile cu sucurile naturale, berile cu plimbări cu bicicleta.”, a mărturisit un prieten de-al actorului.

Şi se pare că prietenii îi sunt aproape în această schimbare, ajutându-l să-şi ducă planurile la capăt, pentru a nu pierde custodia copiilor săi. ”S-a trezit prins în aceste obiceiuri negative. Prietenii lui îl ţin acum sub supraveghere, se asigură că nu se plictiseşte sau se simte singur.”, a mai adăugat respectivul apropiat.

În urmă cu câţiva ani, alături de copiii lui

Şi Brad şi-ar fi luat măsuri să nu se plictisească, achiziţionându-şi, asemenea prietenului George Clooney, o motocicletă, cu care iese, din când în când, la plimbări pe plajă, aşa cum făcea odinioară cu copiii săi.

foto: arhivă, hepta

Mai multe