Brad Pitt şi-a văzut copiii de Crăciun

29 decembrie 2016   Gossip

Clipe fericite pentru Brad Pitt, care, în ziua de Crăciun, a avut şansa de a se reîntâlni cu cei şase copii ai săi. Potrivit UsWeekly, celebrul actor şi încă-soţia lui, actriţa Angelina Jolie, şi-au pus conflictele deoparte şi s-au reunit de dragul copiilor lor în ziua de Crăciun.

Brad şi-a văzut copiii de Crăciun

”Brad şi-a văzut, la un moment dat, copiii pentru a face un schimb de cadouri”, a declarat un apropiat de-al actorului pentru publicaţia amintită anterior.

O altă sursă a menţionat că întâlnirea a fost pusă la cale chiar de către Angelina Jolie şi că de faţă a fost şi terapeutul, care de altfel supervizează fiecare vizită de-a lui Brad Pitt. Cât despre atmosferă, această sursă a menţionat că totul a fost sub control, cei doi foşti soţi au fost cordiali şi că au făcut schimb de cadouri. ”Brad le-a dat cadourile şi totul a decurs ca la carte”, a menţionat respectivul apropiat.

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt părinţii a şase copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, şi Vivienne

Ne bucurăm, aşadar, că Brad şi Angi au reuşit să ţină totul în frâu în faţa copiilor lor şi că actorul i-a putut vedea după o perioadă foarte lungă.

foto: arhivă

Mai multe