Calvin Harris s-a cuplat cu o actriţă de telenovele?

6 septembrie 2016   Gossip

Celebrul DJ se pare că a dat-o uitării pe fosta iubită, cântăreaţa Taylor Swift. Calvin a fost fotografiat de paparazzi în compania unei actriţe focoase, pe care o ştim din telenovelele mexicane, dar şi graţie faptului că s-a iubit cu Liam Hemsworth.

Se zvoneşte că cei doi formează un cuplu în prezent

Eiza Gonzalez este cea cu care Calvin Harris a fost surprins, recent, în ipostaze intime. Sâmbătă, se pare că cei doi au mers la o petrecere de la care au plecat ţinându-se de mână, alimentând astfel zvonurile că ar forma un cuplu.

Informaţia a fost confirmată şi de o sursă din anturajul celor doi, potrivit jurnaliştilor de la UsWeekly. ”De curând, au început să iasă împreună. Au vrut să-şi ţină departe de ochii curioşi această relaţie, însă cum au apărut deja fotografii cu ei... şi-au asumat relaţia. Sunt fericiţi împreună şi vor să vadă cum evoluează lucrurile între ei”, a precizat respectiva sursă.

Amintim că despre Harris, care s-a despărţit în iunie de Taylor Swift, s-a mai zvonit şi că ar forma un cuplu cu Tinashe, cu care DJ-ul fusese văzut de 2-3 ori în luna iulie. Însă, cum cei doi n-au mai fost văzuţi împreună bănuim că a fost o simplă aventură. Rămâne de văzut, aşadar, dacă relaţia cu Eiza Gonzalez va fi una de durată.

Cât despre Eiza, ştim că ea s-a cuplat cu Liam Hemsworth în 2013, la o zi de la despărţirea acestuia de Miley Cyrus. Nu ştim de ce n-au funcţionat lucrurile între ei, dar ştim că relaţia lor n-a durat prea mult. De curând se zvonise că Eiza formează un cuplu cu Cristiano Ronaldo, căci au fost văzuţi împreună într-un club, în luna iulie.

Mai multe