Cameron Diaz şi Jason Segel, un nou cuplu?

22 august 2013   Gossip

Cei doi actori sunt prieteni de ceva timp, de când au jucat împreună în comedia “Bad Teacher”, în 2011. Acum însă, se tot vorbeşte că au dus prietenia lot la nivelul următor, după ce au fost surprinşi marţi luând cina împreună şi făcând cumpărăturile tot împreună.

Cei doi actori sunt prieteni de mult timp, de când au jucat împreună în comedia “Bad Teacher”, în 2011. Acum însă, se tot vorbeşte că au dus prietenia lot la nivelul următor, după ce au fost surprinşi marţi luând cina împreună şi făcând cumpărăturile tot împreună.

Asta potrivit publicaţiei Life&Style Weekly, în care o sursă citată a mărturisit că Jason şi Cameron “erau la un restaurant, Nick&Toni, unde părea că au o întâlnire”, undeva în East Hamptons, din New York. Tot acolo au fost văzuţi “când au plecat împreună după ce au făcut cumpărături”, a mărturisit un martor. Ce-i drept, cei doi sunt foarte apropiaţi şi tandri unul cu celălalt, de fiecare dată când se întâlnesc, dar de aici la o relaţie amoroasă, mai sunt câţiva paşi...

În orice caz, captivanta blondă de 40 de ani se află în Hamptons pentru filmările la filmul “The Other Woman”, însă în curând, şi ea, şi actorul de comedie vor petrece şi mai mult timp împreună pe platourile de filmare pentru “Sex Tape”, fie că sunt într-o relaţie, fie că nu.

Foto: Wenn

Mai multe