Cameron Diaz vorbeşte pentru prima dată despre fiica ei, Raddix

16 aprilie 2020   Gossip

Actriţa în vârstă de 47 de ani a anunţat, la începutul lunii ianuarie, că ea şi soţul Benji Madden au o fiică pe nume Raddix. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât actiţa nu a fost surprinsă niciodată gravidă. 

Secretul este bine păstrat în continuare, lucru care a alimentat opinia publică şi a determinat-o să emită teoria conform căreia au avut o mamă surogat. Dacă la început Diaz a declarat că nu va împărtăşi niciun detaliu despre copil „înafară de faptul că ea (Raddix) este într-adevăr drăguţă”, într-o apariţie rară pe Instagram Live, vedeta şi-a respectat fanii şi a împărtăşit câteva detalii din viaţa ei în plină pandemie, alături de rockerul Good Charlotte Madden şi fiica lor.

Ea a povestit că a fi mamă este „cea mai bună parte din viaţa mea”, adăugând: „Sunt atât de recunoscătoare şi atât de fericită şi acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”.

Vedeta filmelor There’s Something About Mary, Charlie’s Angels şi The Holiday, a spus că ea şi Madden se „distrează” şi a dezvăluit rutina de noapte a familiei în condiţiile actuale în timp ce SUA se luptă cu pandemia: "Îi facem baie copilului nostru şi o punem la culcare, adică Benji o pune la culcare", "Este atât de bun. Este un tată minunat. Sunt atât de norocoasă că este tatăl copilului meu. Este incredibil."

Diaz şi Madden s-au căsătorit în ianuarie 2015, iar la sfârşitul lunii decembrie, anul trecut, au mărturisit că au o fetiţă pe nume Raddix. Actriţa a mărturisit că a fi mamă la început de drum este similar cu a fi izolată. "Am trăit o viaţă de carantină oricum, pentru că de trei luni şi jumătate stăteam mai mult cu ea. Deci, viaţa mea a fost complet liniştită în ultimele luni", a spus Diaz. Actriţa a mai adăugat că acum se simte ca şi cum ai fi într-o „bulă”.

Mai multe