Cara Delevingne s-a despărţit de iubită

12 septembrie 2016   Gossip

Nu toate poveştile de iubire au un sfârşit fericit! Cel puţin nu aceea a modelului Cara Delevingne şi a iubitei sale, Annie Clark, aka St. Vincent, care data de un şi jumătate.

Cara şi Annie Clark s-au despărţit

Se pare că relaţia dintre Cara Delevingne şi Annie Clark a ajuns la final. Mai mulţi apropiaţi au declarat că cele două au decis să pună punct relaţiei lor de iubire, din cauza faptului că-n ultima vreme au petrecut mai mult timp separat decât împreună.

Informaţia a fost confirmată şi de o sursă citată de publicaţia The Sun.”Cara şi Annie încă mai ţin una la cealalată, însă presiunea unei relaţii la distanţă a devenit cam mult de suportat de către cele două. Primul semn a venit atunci când Cara şi-a sărbătorit ziua de naştere, în luna august, iar Annie n-a venit la petrecerea ei”, a declarat respectiva sursă.

Totuşi, se pare că despărţirea a fost una amicală, iar cele două au păstrat o relaţie destul de bună. ”Au decis să rămână prietene şi speră să-şi rezolve problemele, căci au rămas sentimente între ele. Însă Cara încearcă momentan să treacă peste acest moment prin numeroasele petreceri la care merge”, a declarat un alt apropiat.

Şi aşa pare să fie! Pe Cara am văzut-o la festivaul Burning Man, în Nevada, de unde a postat câteva imagini pentru fanii ei.

Culmea e că, recent, Cara acordase un interviu în revista Vogue în care vorbea despre Annie şi despre relaţia lor. ”Sunt extrem de îndrăgostită. Înaine, nu ştiam ce înseamnă iubirea adevărată. Nu-i înţelegeam profunzimea. Acum ştiu că menirea vieţii este să iubeşti. Fie că iubeşti o persoană anume sau lumea, în genere.”, spunea Cara în urmă cu câteva săptămâni.

Mai multe