Cât costă nunta lui Ashton Kutcher şi-a Milei Kunis?

18 martie 2014   Gossip

De când am văzut inelul de logodnă ostentativ pe care actorul de 36 de ani i l-a cumpărat iubitei sale, deja speculaţiile privind detaliile nunţii au început s-apară. Şi aparent, marele moment din viaţa Milei (30) îi va costa

De când am văzut inelul de logodnă ostentativ pe care actorul de 36 de ani i l-a cumpărat iubitei sale, deja speculaţiile privind detaliile nunţii au început s-apară. Şi aparent, marele moment din viaţa Milei (30) îi va costa 2.5 mil. $!

“Ashton vrea să-i ofere Milei nunta visurilor sale”, spune o sursă citată de revista “Life & Style”. “E prima ei nuntă, trebuie să fie ca un basm”. Preţul nunţii este atât de ridicat, pentru că actorul, care are o avere de 140 mil. $, s-a îndrăgostit de un Hotel din Bali, Hill Villas, pe care cuplul l-a vizitat acum 2 ani. Şi-acolo sunt cele mai mari şanse ca ceremonia nupţială să aibă loc, cu mare fast, adaugă sursa.

Închirierea spaţiului i-ar costa 13,500 $, iar pachetele de cazare pentru invitaţi, 2 mil. $. În plus, să nu uităm şi de rochia de mireasă, care ar putea fi o creaţie Elie Saab, designerul favorit al actriţei, în valoare de 20.000$.

Dacă inelul de logodnă l-a costat pe Ashton aproape 250.000$, să ne imaginăm cât îi va costa verighetele! În orice caz, amândoi îşi permit. Cât pentru fericirea Milei, cu care are o relaţie de mai bine de 2 ani, Ash va face orice e nevoie, chiar dacă a mai trecut o dată prin experienţa căsătoriei, cu Demi Moore.

FOTO WENN

Mai multe