Ce nume ciudat a primit cel de-al cincilea copil al lui Jamie Oliver

23 august 2016   Gossip

După multe zile de aşteptare, iată că Jools Oliver, soţia celebrului bucătar, a decis să facă public numele celui de-al cincilea copil. Şi da, este unul la fel de neobişnuit, ca cele pe care le-au şi fraţii lui.

Familia în formulă completă

Luni, soţia bucătarului Jamie Oliver a cedat la rugăminţile fanilor internauţi şi a dezvăluit ce nume poartă mezinul familiei, care a venit pe lume în urmă cu două săptămâni. Ei bine, aceasta a fotografiat camera copilului, în care trona un tabloul cu numele ”River (Rocket Oliver)”, nume pe care cel de-al cincilea copil al cuplului îl poartă.

Numele primit de micuţ

Noi n-o să-ncercăm să-l traducem, căci sună foarte ciudat, însă, cu siguranţă, nici pentru britanici nu este un nume obişnuit. Culmea e că postarea a strâns rapid mii de aprecieri, fanii grăbindu-se să-i felicite pentru originalitate. ”Aşa de frumos şi de original”, ”frumos şi unic”, sunt doar câteva din comentariile primite de Jools pe contul de Instagram.

Ceilalţi copii ai cuplului Jools & Jamie Oliver se numesc: Poppy Honey Rose (14), Daisy Boo Pamela (12), Petal Blossom Rainbow (6), Buddy Bear Maurice (5).

foto: Instagram

Mai multe