Ce sacrificiu vor să facă LeAnn Rimes şi Eddie Cibrian pentru a deveni părinţi?

12 ianuarie 2016   Gossip

Sunt căsătoriţi din 2011, şi-şi doresc să facă pasul următor în relaţia lor: cel de a deveni părinţi. Din păcate pentru cei doi actori, fericitul moment continuă să întârzie.

Eddie Cibrian şi LeAnn Rimes

Visul de a deveni părinţi pare să se fi transformat într-un coşmar pentru LeAnn Rimes şi Eddie Cibrian. Cântăreaţa nu reuşeşte să rămână însărcinată, aşa că celor doi nu le-a rămas decât o soluţie posibilă: să apeleze la o mamă surogat.

Publicaţia „InTouchWeekly” a dezvăluit că cei doi se străduiesc de mai bine de doi ani să devină părinţi, şi că-n lipsa unui rezultat pozitiv, cei doi iau în considerare posibilitatea de a apela la o mamă surogat: ”Rezultatele negative repetate a testelor de sarcină se dovedesc a fi prea mult de dus pentru LeAnn. Vrea cu disperare să devină mamă. Aşa că au început deja procesul de a alege o femeie potrivită pentru a le purta copilul în pântece.”, a precizat o sursă pentru publicaţia amintită anterior.

Cu toate acestea, public şi oficial, LeAnn a declarat că nu se grăbeşte să aibă copii biologici, referindu-se la faptul că este deja mamă, vitregă ce-i drept, pentru copiii lui Eddie din mariajul anterior: Mason (12) şi Jake (8).

Eddie Cibria, LeAnn Rimes şi Jake

Sursa foto: Getty Images/hepta

Mai multe