Cearta lui Brad Pitt cu Maddox, motivul pentru care Angie a cerut divorţul?

23 septembrie 2016   Gossip

Picătura care a umplut paharul şi a determinat-o pe Angelina Jolie să ceară divorţul a fost faptul că Brad Pitt i-a abuzat verbal şi fizic pe copiii celor doi actori. Drept urmare a acestor acuzaţii care i-au fost aduse, starul hollywoodian este investigat d autorităţile din LA. Dar este el vinovat sau nu?

Se pare că pe data de 14 septembrie, întreaga familie Jolie-Pitt s-a îmbarcat în avion, iar la bordul aeronavei a avut loc un incident care i-a dat mult de gândit Angelinei. De fapt a fost picătura care a implut paharul în ceea ce priveşte despărţirea de soţul ei. Brad, puţin ameţit de la băutură sau cine ştie de la ce alte substanţe, a făcut un scenă în toată regula. Nerăbdător, el a ţipat la copii şi i-a îmbrâncit să urce mai repede în avion. Cel puţin asta susţine o sursă pentru Page Six, care ţine să precizeze că Pitt „a fost abuziv atât verbal, cât şi fizic cu copiii”. Conform acestui martor care doreşte să rămână anonim, actorul s-a comportat la fel de agresiv şi după aterizare.

O altă sursă, citată de Daily Mail.co.uk, susţine că nu a fost vorba de violenţă fizică asupra copiilor, ci doar de o ceartă cu fiul lui cel mare, Maddox, de 15 ani, pe care oricum actorul nu l-ar fi atins. Mai mult, aceeaşi sursă susţine că acuzaţiile de abuz fizic şi verbal au fost exagerate.

Întregul incident a fost raportat la Centrul de Asistenţă Socială din Los Angeles, care şi-a trimis câţiva specialişti să stea de vorbă cu cei doi părinţi. Autorităţile americane plănuiesc să-i intervieveze şi pe copii cu privire la ce s-a întâmplat atunci.

TMZ susţine că poliţia din Los Angeles s-a implicat, de asemenea, în acest caz, de presupus abuz asupra celor şase copii Jolie-Pitt. Într-adevăr, aseară, o maşină a poliţiei a fost văzută sosind la casa lui Brad Pitt din Hollywood Hills, acolo unde actorul locuieşte singur, Angelina şi copiii ei mutându-se într-o casă închiriată din Malibu.

Un apropiat de-ai actorului a declarat pentru presa americană că Brad ia foarte în serios acuzaţiile care i-au fost aduse şi că Pitt “nu şi-a abuzat copiii sub nicio formă”, adăugând că ”este foarte nefericit faptul că persoane care sunt implicate în viaţa lui Brad continuă să-i schiţeze un portret care să-l dezavantajeze total”.

Mai mult de-atât, se pare că Brad ar fi recunoscut că a ţipat la copii, dar neagă vehement faptul că ar fi ridicat mâna la ei.

Angelina Jolie a cerut întreaga custodie a copiilor, iat Brad Pitt se pregăteşte să ducă lupta vieţii sale în sala de tribunal pentru a câştiga dreptul de a-i vizita pe Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne.

Mai multe